juuson-koulutukser

Ilmaisutaidon hauskaa koulutusta MokaOnLahja-menetelmällä

Tyky- ja Tyhy-koulutuspäiviin, yhteishengen nostatukseen ja seminaarien hauskaan interaktiiviseen yhdessäoloon

Puramme esiintymisjännityksen piiripedagogiikan ja hauskojen harjoitteiden avulla sekä löydämme itse kunkin omat kasvupisteet ilmaisun alueella. Hauskuutta ja oivallusta riittää vielä kurssipäivän jälkeenkin ja kroppa avautuu harjoitteiden ja ryhmän avulla löytämään uusia ovia ja ikkunoita oman ilmaisun ja vuorovaikutustaitojen maailmaan.

Jaan siitä, mitä olen henkilökohtaisesti ja omalla kropalla sekä kirjallisuudesta ja kaikenmaailman workshopeista itse oppinut. Saat käytännön vinkkejä ja harjoituksia ja vaihtoehtoja kehonhuoltoon, rentouttamiseen ja kropan avaamiseen sekä jännityksen purkamiseen. Itse sinun on tehtävä ratkaisu lähteä sille tielle, että uskallat mennä kohti ”oman jännityksesi kallionjyrkänteen pelottavaa reunaa” ja tulet huomaamaan, että se siirtyy koko ajan poispäin, kun uskallat ottaa ensimmäiset askeleet kohti omaa epämukavuusaluetta.

HINTA:

  • kolme tuntia (á 45 min) 390 euroa (alv 0%) + matkakustannukset päiväsaikaan
  • kolme tuntia (á 45 min) 490 euroa (alv 0%) + matkakustannukset ilta-aikaan

Tämä kurssi on sekä opiskelijoiden että yritysryhmienkin mielestä ollut antoisa ja konkreettista hyötyä antava. Varaudu rennolla asulla ja avoimella mielellä – moka ON lahja tällä kurssilla. 

Tästä tilaamaan!>