HAUKIVIIKKO 2013-4

JUUSON HAUSKAT SIVUPERSOONAT

juuso-happonen_mies-ja-kitara-2-5-copy

Tohtori Wilhelm von Pföferö

Tämä Kopf-Institutista Zyyrickkistä tuleva tohtori voi päivystysluontoisella tutkimuskäynnillään hätkähdyttää juhlia erityisen hyvin – varsinkin syntymäpäiviä, eläkkeelle tai toiseen työpaikkaan lähtemisiä tai muuten vain ystäväsi saavutuksen tai huomioinnin vuoksi toteutettuja juhlia.

Lue lisää Tohtori Pföferöstä!>

juuso-happonen_taksi-toevanen

Taksi Toevanen

Tältä Taksikuskilta onnistuu puolen tunnin haaskat savonkieliset laalut ja juttuja taksin takapenkiltä riittää! Myös kaekenlaeset kiertoajeluopastukset Savon Piäkaapunnissa ja showt ympärj muata mahtuu kyittiin – ALSO IN english, spricht auch deutsch, snackar också svenska!

Lue lisää täältä> – More info here!>

juuso-happonen_mies-ja-kitara_kalervo-kinkkunen

Kalervo Kinkkunen – PIKKUJOULUKINKKUNEN

Kalervo saapuu pikkujouluihin aina myöhässä – mutta omasta näkökulmastaan ajatellen juuri sopivaan paikkaan – nimittäin kahville ja konjakille. Hänellä on tuomisinaan ajatuksia pikkujoulujen syvällisimmästä merkityksestä. Puolen tunnin hauska musiikkia ja huulenheittoa sekä komiikkaa sisällään pitävä show lämmittää kuin toti!

Lue lisää tästä!>

shamaani

Shavolaenen Shammaani 

Tämä kummajainen ilmestyy juhlapaikalle yllättäen, mutta hienotunteisesti. Yrittäen samalla saada kontaktia tämän ajan ihmisiin ja saada aikaiseksi vihdoinkin lisääntymistä ja Shavolaesten Shammaanien Suvun Jatkumista viimeinkin.

Lue tästä lisää!>

juuso-happonen_mies-ja-kitara_junttilan-myllari-2

Junttilan Mylläri

Junttilan Myllärin pidot on ihan JUNTIT! Mylläri on muuttanut toistaiseksi pysyvästi Junttilaan ja häntä ei saa sieltä millään pois…

Lisää tietoa Junttilan Myllärin aiemmista toilailuista täällä>… nyt hän on siis kadoksissa!

juse2

Koko Perheen Lauluretki

Ukulele-Ukon ja koko porukan matkassa!

Tulla tupsahti käsiin ISO läjä LAULUJA, joihin tuli myös yhteinen leikki. Siis LEIKKI-LAULUJA. Hauskoja ja myös hieman yhteisen oivaltamisen teemaa on näissä lauluissa ja niitä on mukava hoilata ja leikkiä porukalla. Myös laulujen opettelu kotona onnistuu, ukulele on helppo soitin. Tavoite on julkaista laulu-leikkikirja, jossa on musiikki mukana ja ohjeet, miten näitä lauluja soitellaan kotona omalla ja kaveriporukalla!

sikapossu-selmeri_006-kopio

SikaPossu Selmeri ja Vetenalaiset Tarinat

uusia lauluja suomalaisista kaloista!

Iloinen Selmeri laulaa ja laulattaa uusia kalalauluja, joissa on JUJUA! LISÄKSI tehdään yhdessä lasten ja aikuisten kanssa hassuja kalastusvälineitä ihmisistä, joilla selviää monia asioita kalastamisesta ja hauskaa on. Lauluja mm. Hei Raitapaita ja Syö särkee niin saat järkee… Parhaat kalatietäjät palkitaan pienillä tunnustuspalkinnoilla! Sopii koko perheen tapahtumiin, syntymäpäiville, kesäfestivaaleille, turuille ja toreille sekä pilkkikilpailuun!

Lue lisää tästä!>