juuson-koulutukser

TYHY-päivään vuorovaikutuskoulutusta mm. MokaOnLahja-menetelmällä

TyKy- ja TyHy-koulutuspäiviin, yhteishengen nostatukseen ja interaktiiviseen yhdessäoloon

Puramme esiintymisjännitystä, tutustumme oman ilmaisun voimavaroihin ja ylitämme mukavuusalueemme rajoja turvallisesti ja tunnustellen. Käyttövoimana ovat piiripedagogiikka ja hauskoja harjoitteita. Lisäksi löydämme itse kunkin omia kasvupisteitä ilmaisun alueella. Hauskuutta ja oivallusta riittää vielä kurssipäivän jälkeenkin ja kroppa avautuu harjoitteiden ja ryhmän avulla löytämään uusia ovia ja ikkunoita oman ilmaisun ja vuorovaikutustaitojen maailmaan. Samalla mieli virkistyy ja uudet ajatukset pääsevät esiin.

Jaan siitä, mitä olen henkilökohtaisesti ja omalla kropalla sekä kirjallisuudesta ja kaikenmaailman workshopeista itse oppinut. Saat käytännön vinkkejä ja harjoituksia ja vaihtoehtoja kehonhuoltoon, rentouttamiseen ja kropan avaamiseen sekä jännityksen purkamiseen. Itse sinun on tehtävä ratkaisu lähteä sille tielle, että uskallat mennä kohti “oman jännityksesi kallionjyrkänteen pelottavaa reunaa” ja tulet huomaamaan, että se siirtyy koko ajan poispäin, kun uskallat ottaa ensimmäiset askeleet kohti omaa epämukavuusaluetta.

Yhdistelen harjoitteisiin näyttämötyön improvisaatioharjoitteita ja monia matkan varrella työkalupakkiini löytyneitä menetelmiä. Lisäksi kehitän tarpeisiin uusia täsmäharjoitteita. Hyvää palautetta on saatu useiden yritysten väeltä ja mm Itä-Suomen Yliopiston UEF Aducaten johtajuuskoulutuksista. Kiitos yhteistyöstä!

HINTA:

  • kolme tuntia on sopiva esim tutustumis- ja työstöseessioksi (á 45 min á 190 euroa alv 0%) + matkakustannukset päiväsaikaan
  • tunnin hauska erikoispikasessio 490 euroa (alv 0%) + matkakustannukset päiväsaikaan

Tämä kurssi on sekä opiskelijoiden että yritysryhmienkin mielestä ollut antoisa ja konkreettista hyötyä antava. Varaudu rennolla asulla ja avoimella mielellä – moka ON lahja tällä kurssilla. 

Tästä tilaamaan!>