juuso-happonen_junttilan-myllari

Junttilan Mylläri

Junttilan Myllärin pidot on ihan J U N T I T ! Mylläri on muuttanut toistaiseksi pysyvästi Junttilaan ja häntä ei saa sieltä millään pois… isolla rahalla ei olla päästy vielä kokeilemaan…

Iloinen Laulava Mylläri odottaa… Junttilan Myllärillä on pulmia toisensa perään, ainakin kassillinen, ja pahimmilleen pirullisena hän on päivänokosiltaan herätettynä – Ellei porukassa satu olemaan kauniita neitosia, joille hän pääsee lirutteleman lemmenlurituksiaan kitaran säestyksellä. Herrat kyllä huomaavat, että on tainnut mennä edellinen ilta Mylläriltä jauhoja kylille jaellessa, tai tapellessa, mutta se ei menoa haittaa…

Iloinen Junttilan Mylläri osaa luritukset! Junttilan Mylläri on saatettu potkia hereille päivänokosiltaan, jos hän on kiukkuinen kuin pippuri. Ihanalla naisellisella hymyllä hänet voi helposti taltuttaa. Usein taitaa olla että on menneet aamu-unet vähän pitkäksi. Pyjama päällä hän saapuu laulamaan serenaadeja kenties hieman liian innokkaasti seurueen naisväelle ja tuntuu kertovan miehille kaikki pahimmat jutut. Ja jos pulmia tulee niin pulmia sitten tulee, sanoo Mylläri. Hänellä on nimittäin niitä säkillinen, ja niiden ratkaisemiseen voi juhlaväki ilomielin osallistua.

Myllärillä on kaikenkarvaisia juttuja vanhasta maataloustuotteidentuotantolaitoksesta, joka myllyn nimeä kantaa. Hänen laulunsa ovat harmittomalla tavalla kaksimielisiä tai monitajuisia jos niin halutaan ja herraväelle voidaan lauleskella sitten jo sellaisiakin lauluja, että nuorimmilla alkaa korvat punottaa. Jos ennää nykyaikana alakaa…?

Otetaanpa Ryyppyä tässä välissä…

Alkupaloiksi Junttilan Meny:ssä on tarjolla laktoosimaitoa ja HK-Blöötä sinapin kera ja tarvittaessa napakanderien tärskäyttävällä vaikutuksella. Räväkät Junttilan Tyttäret muuttuvat loppuillasta kädenkäänteessä tyylikkäiksi pitopalveluemänniksi ja tarjoilevat Loimuttaren huikean tasokkaita makuelämyksiä.

Mylläri Mustasilmä Laulaa

Mylläriltäkin kuullaan romanttisia kappaleita räväkän alun jälkeen, jopa kukkahampaissa ja istualtaan lattiatasolta… ja saammepa nähdä kuinka moni muu ryhmästä kuuluttaa ja tunnustaa tulista rakkauttaan illan aikana – pulmapeleihin… vai kehen?

Tällä Tohtorilla on sisäpiiritietoa tutkittavasta joukosta tai henkilöstä, ja tutkimuksensa hän tekee pöyristyttävän hauskoilla p s y k o d r a m a t o l o g i s i l l a menetelmillään, tentitty kirjekurssilla Kopf-Instituuttiin, Zyyrickkiin.

 Johan Wilhelm von Pföferö, Torvin sairaalan apulaissairaanhoidonkuljettajan entinen sijainen, on luennoinut mm Kuntoutussäätiön valtakunnallisilla koulutuspäivillä ministerien ja pääpuhujien jälkeen, monissa yritysjuhlissa ja yksityisissä pidoissa sekä festivaaleilla ja tapahtumissa. Viatonta hauskaa ja pilailua, joka sopii myös koko perheen tilanteisiin.

Tohtorin luento voi toimia myös puuduttavan koulutuspäivän välijumppana: pulpetissa istuen, tai sen alla kärvistellen tai jopa sen päällä seisten saadaan veret liikkeelle, ääntä ja hengitystä aikaan, sekä luonnollisesti virkistymisen tila porukalle.

Tohtorilla on kaikenlaisia ihmeellisiä tutkimusvälineitä, joita käyttämään hän saa iloisia ja nauravia tutkimusapulaisia. Kaiken hauskan tavoitteena on tehdä se hyvällä maulla tilanteeseen sopivasti ja tyylikkäästi.

Mm. valheenpaljastuskoneena toimiva rantapyyhe, tunteita ihmisestä esiin kuuleva stetoskooppi, ulkoinen karvanpoistolaite, korviin asennettavat ärsykeanturit ja kainaloon mahtumaton super-porkkana antavat kaikki ihmeellistä psykodramatologista tietoa shown aineksiksi – ja hyvällä maulla.

Musiikkia shown sisälle mahtuu ja sitä otetaan mukaan tarpeen ja tilanteen antamalla otteella. Kiitosta show on saanut siitä, että hupia saadaan aikaiseksi nolaamatta ketään, siitä on pyrkimys poispäin kohti itselleen nauramisen tilaa ja siitä iloisesta leikistä saatavaa hyvää.

Junttilan Myllärin tilaat tästä!>

juuso-happonen_mies-ja-kitara_junttilan-myllari-2